|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |
|
Ważne tematy, ogłoszenia.
A ja Ci polecam to...
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Jaka dachówka jest doskonała?Czy taka w ogóle istnieje? Której ufamy najbardziej i wybieramy najczęściej? Odpowiedź na powyższe pytania jest dość prosta - betonowa dachówka, bowiem jest niezwykle wytrzymała na działanie warunków atmosferycznych. Z roku na rok jest ulepszana. Ponadto na rynku działa wiele firm, które prześcigają się wręcz, by stworzyć coś lepszego, towar, który będzie prawdziwą rewolucją. Co więcej betonowe dachówki dostępne są w wielu kolorach, dzięki czemu każdy klient może z łatwością wybrać coś odpowiedniego dla siebie. Posiadają także oryginalne kształty - będą pasowały zarówno do domów tradycyjnych, jak i tych bardziej nowoczesnych. A jaką dachówką Wy pokryliście dachy swoich domów? Dlaczego wybraliście taką, a nie inną? Czym kierowaliście się przy zakupie? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Zawsze można poczytać i dowiedzieć się więcej o
mnie się marzy zielony dach, fantastyczne rozwiązanie moim zdaniem, no ale w Polskich warunkach jeszcze mało popularne, więc co? pozostaje dachówka ceramiczna |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
Zielony dach? Jakoś nie widziałam jeszcze. Można gdzieś taki zobaczyć?
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
|
wystarczy wpisac w Google a ciekawych wyników wyjdzie pod dostatkiem. w Polsce to jeszcze ciągle mało popularne rozwiązanie, no bo jednak kłopotliwe - wymaga pielęgnacji. ale moim zdaniem fajna sprawa. gdybym miała warunki na coś takiego, to częściwow na pewno bym to zachowała na zimę w ogrodzie zimowym, ehhh aż się rozmarzyłam
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| budowa domu, dachówka, dachy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|