|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |
|
Ważne tematy, ogłoszenia.
A ja Ci polecam to...
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Kupiliście stół, ale krzesła żadne wam się nie podobają? - skąd ja to znam. Oczywiście krzesła do jadalni należy dobierać do stołu. Najlepiej jeśli kupimy jeden z gotowych zestawów. Chociaż coraz częściej na rynku pojawiają się oddzielnie stoły i krzesła. Jeśli nie kupimy gotowego zestawy, nie będziemy mieć pewności czy krzesła będą idealnie pasowały do stołu. I nie chodzi tutaj o kolorystykę, która także jest niezmiernie ważna, ale chociażby wysokość stołu, a wysokość krzeseł. Jednakże kiedy kupujemy meble te oddzielnie musimy wziąć pod uwagę koniecznie rozmiary stołu. Zastanowić się ile krzeseł danego rodzaju zmieści się przy naszym stole, pamiętając jednocześnie o tym, że każdy kto będzie siedział przy stole musi mieć dostateczną ilość miejsca, krzesła tym samym nie mogą być stłoczone. A najczęściej zajmują one 60 centymetrów przy stole. Warto zmierzyć także wysokość siedziska, - założenie, że zazwyczaj znajduje się na wysokości około 50 centymetrów może być błędne. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
|
Miałam problem z doborem stołu i krzeseł do domu. Jak już coś mi się podobało, to od razu było takie drogie, że głowa na sama myśl o wydaniu takiej ilości pieniędzy mnie bolała. Na szczęście udało mi się znaleźć coś tańszego i równie fajnego na extrapunkt.pl - trzeba przyznać, że ceny mają bardzo atrakcyjne. To co w innych sklepach kosztuje bardzo dużo u nich można o kilkaset złotych taniej kupić. Bardzo polubiłam ten sklep.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| jadalnia, krzesła do jadalni, meble do jadalni |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|