|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 04-05-09, 10:01 | |
|
Ważne tematy, ogłoszenia.
A ja Ci polecam to...
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
Prędzej czy później stajemy przed wyzwaniem jakim jest dobre zaaranżowanie pokoju dla naszej pociechy. To jak ów pokój będzie wyglądał w dużej mierze zależy od wieku latorośli. Oczywiście na co innego będziemy zwracać uwagę planując sypialnię przedszkolaka czy gimnazjalisty chociażby. Ten drugi pomoże nam, a może sam będzie chciał urządzić swój pokój. Pamiętajmy, by większym dzieciom nie pozwalać na realizację wszystkich pomysłów, wziąć pod uwagę przede wszystkim funkcjonalność wprowadzonych rozwiązań. Oczywiście sypialnia każdego dziecka powinna być jego azylem, miejscem, w którym będzie z chęcią przebywał. Początkowo potrzebne jest miejsce do zabawy, później więcej przestrzeni zajmuje kącik do nauki. Oczywiście czym nasza pociecha starsza tym będzie w jej pokoju przybywać urządzeń, czy to telewizor, komputer. Rodzice - pamiętajcie, że wszystko z umiarem! Idealny pokój powinien być przede wszystkim przestronny, niezagracony, jasny - kolory ścian nie powinny męczyć wzroku. Trzeba zadbać o dobre oświetlenie - młodsze dzieci często lubią spać przy włączonej lampce nocnej. Warto o niej pomyśleć podczas planowania pokoju dziecięcego. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Ostatnio zauważyłam że dzieci bardzo lubią kłaść się spać w pościel ze swoimi ulubionymi bajkami
znam stronke gdzie można kupić taka pościel są tam przeróżne bajki zauważyłam bolka i lolka , misia uszatka no i te nowsze Ben 10 czy Bakugan a dla małych dziewczynek też się coś znajdzie Hannah Montana czy Hellou Kitty tu można znaleść coś dla siebie jak i dla każdego malucha
|
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| aranżacja wnętrz, azyl malucha, pokój dziecięcy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|